戶戶送5歲喇!

戶戶送「5週年激賞」

戶戶送5歲喇!我哋想藉此機會,感謝你努力不懈嘅精神及責任心 – 你嘅工作正支援香港嘅數百萬人。係我哋踏入第六個年頭嘅時刻,有你嘅繼續支持戶戶送團隊先可以一直向前走。

 

為感謝係這段時間,提供超卓服務嘅送餐專員,戶戶送會進行 「5週年激賞」!所有合符以下嘅資格嘅送餐專員都可以參與今次嘅活動。我哋會係11月尾宣佈得獎者。

 

參加方法 :

 

  1. 係12月6日前,以下指定時段內完成至少 50 張訂單
    • 11月21-22日 (中午12-2,晚上6-9時)
    • 11月28-29日 (中午12-2,晚上6-9時)
    • 12月5至6日 (中午12-2,晚上6-9時)
  2. 完成訂單後,點擊這裡報名!報名表中,只需要提交一張戶戶送送餐員有關嘅相 (須穿著裝備)同祝福戶戶送5週年嘅語句即可!

*報名會係12月6日星期日下午11時59分截止。

 

 

我哋會係合資格送餐專員嘅相片中,選出提交最有創意作品嘅50位為得獎者。屆時可以獲後獎品包括:

 

  • 蘋果 iPhone 手機
  • 蘋果 iPad 平板電腦
  • 蘋果 Airpod 藍芽耳機
  • 小米外置充電器

 

* 條款及細則:每位送餐專員員只可以報名一次。每個報名人必須合符以上所有資格方可參與大贈送活動。如有任何爭議,Deliveroo戶戶送將保留最終決議權。獎品不可以被更換及退款。


2020年度傑出送餐專員

一直以來,我地都以送餐專員至上。為戶戶送慶祝5週年,

我哋想表揚係這段時間,提供超卓服務嘅送餐專員。我地需要你嘅幫手,使送餐專員獲得應有嘅認可!

請透過此提名表格話畀我地知你心目中嘅傑出送餐專員!

無論係時常提供優質服務、或係熱心助人嘅送餐專員,提名佢地都有機會贏取港幣$50現金禮券。

 

*被選中嘅得獎者將會由電子郵件通知。
*請於11月15日晚上11:59時前提交表格。

 

被選中嘅傑出送餐專員仲可獲得全新嘅iPhone!