幫小動物尋找佢地嘅幸福家園

只需要貼一貼,就能幫小動物尋找幸福家園!

適逢8月15日係「國際流浪動物日」,戶戶送將於8月10日至31日期間與香港拯救貓狗協會合作,製作多款印有待領養動物相片同資料嘅貼紙,比送餐專員貼於保溫袋上。

點幫到佢地?

多謝已經報名參加今次活動嘅送餐專員!
有你嘅幫助先可以比更多人知道香港拯救貓狗協會嘅領養服務,從而增加小動物獲領養嘅機會。

我地早前已經向參加者寄出印有小動物嘅貼紙。收到貼紙後,你只需要係8月10日至23日期間,將貼紙貼係保溫袋上,就可以幫小動物搵到幸福家園!

有興趣提供嘅幫助顧客亦可以透過貼紙上嘅QR code捐款比
香港拯救貓狗協會,支持佢地嘅服務。

 

我們先代一眾小動感謝你嘅支持!

如果你想幫手,又錯過咗今次活動嘅報名?唔洗擔心,機會陸續有嚟!記著要留意我地未來戶戶週記,就可以知道有關嘅最新資訊!

你亦可以瀏覽香港拯救貓狗協會嘅網站,或將網站分享比你身邊嘅親朋好友,等大家可以幫手捐款,或者直接幫小動物搵到家園!

香港拯救貓狗協會網站